Stuur een berichtje

Ontmoet het team

Raoul Dinmohamed

  • Co-Founder/Chief of Content
  • Wiskunde- en Scheikundedocent

Raoul houdt zich vooral bezig met het formuleren van de visie en strategie van Veduo. Tegelijkertijd houdt Raoul zich bezig met het uitbreiden van de Veduo content en het verder opbouwen van ons team.

Raoul is beleidsadviseur voor gemeente Den Haag. Zijn passie voor onderwijs blijkt uit zijn jaren als examen trainer en (bijles) docent. Hij heeft BSc. Biopharmaceutische Wetenschappen aan Universiteit Leiden en MSc. Management of Technology aan de TU Delft gestudeerd.

Karan Setiya

  • Founder

Karan houdt zich ook bezig met het formuleren van de visie en strategie voor Veduo. Tegelijkertijd implementeert en test Karan nieuwe functionaliteiten op de Veduo.nl website. Ook hoor je Karan af en toe opgaven uitleggen in de video's.

Nitin Bhugwansing

  • Content Creator (Nieuwe) Scheikunde
  • Eerstegraads Scheikunde Docent

Nitin brengt de visie en strategie van Veduo in de praktijk. Tegelijkertijd creƫert Nitin nieuwe Veduo content voor scheikunde en ontwikkelt de flipping the classroom lesmethode.

Nitin is meerdere jaren actief als docent scheikunde op middelbare school en lerarenopleider op Hogeschool Utrecht. Hiervoor heeft hij BSc. Molecular Science and Technology aan Universiteit Leiden en TU Delft, MSc. Chemistry en MSc. Leraar VHO Scheikunde aan Universiteit Leiden gestudeerd.

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk de aangeboden vacatures.